Πλατφόρμα Chat επιχειρήσεων

Η πλατφόρμα MGWCHAT δίνει τη δυνατότητα σε δίκτυα εργαζομένων να συνδέονται και να συντονίζουν τις εργασίες από όλους ρόλους, καλύπτοντας εργαζομένους, προμηθευτές, συνεργάτες, πελάτες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.
Η εφαρμογή MGWCHAT έχει υλοποιηθεί, σαν cloud εφαρμογή, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες/προγράμματα της Εταιρείας σας, άμεσα και χωρίς περιττά έξοδα υλοποιήσεις/παραμετροποίησης. Μέσο ενός url ή ενός webapp έχετε την δυνατότητα να έχετε την εφαρμογή σας στον υπολογιστή του γραφείου σας, αλλά ακόμα και στο Κινητό σας όταν βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Η εφαρμογή MGWCHAT Μπορεί να λειτουργήσει ή σαν αυτόνομη εφαρμογή μέσω ενός browser ή μέσω ενός wepapp. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε πλατφόρμες CMS με την κατάλληλη παραμετροποίηση (έτοιμα plugin ή module). Η λειτουργία του Γίνεται μέσω ενός Server (όπου ανήκει στην εταιρεία σα) και έχετε την δυνατότητα επεξεργασίας όλων των δεδομένων. Η πλατφόρμα επίσης μπορεί να εγκατασταθεί στο δίκτυο υπολογιστών της εταιρεία σας και έτσι να έχετε την αποκλειστική της λειτουργία χωρίς τον φόβο να μην δουλέψει έαν πέσει το Ιντερνετ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Δημιουργία ομάδων chat (πχ Ανα τμήμα της επιχείρησης), Σήμανση επείγοντος για συγκεκριμένο chat, Επιλογή ατόμων ανεξάρτητα ομάδας chat για αποστολή, Πρόσβαση από PC, Table, Κινητό. Δυνατότητα επισύναψης αρχείων, Δυνατότητα δημιουργίας ομάδας ή μεμονομένου προμηθευτή-πελάτη (είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις, αφού έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις επαφές των πελατών σας.)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επιλογή Δωματίων Επικοινωνίας: Οι χρήστες αποφασίζουν σε ποιο από αυτά τα κανάλια θέλουν να συμμετέχουν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αποφύγουν να πλημμυρίσουν από μηνύματα που δεν σχετίζονται με αυτούς. Αποστολή Μαζικού Μηνύματος: Δυνατότητας αποστολής Μηνύματος Σε όλα τα τμήματα της εταιρείας. Ασφάλεια Επικοινωνίας: Ο κάθε χρήστης έχει έναν μοναδικό κωδικό εισόδου όπου μπορεί να τον ανανεώνει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όλες οι συνομιλίες αποθηκεύονται για ένα ορισμένο χρονικό Διάστημα βάσει νομοθεσία και εσωτερικών κανονισμών της εταιρείας. Όλα τα αποθηκευμένα αρχεία και συνομιλίες βρίσκονται σε cloud το οποίο Διαχειρίζεστε εσείς (μέσω μιας απλής πλατφόρμας). Σήμανση μηνύματός: Μπορείτε να ορίσετε την προτεραιότητα του μηνύματος ανάλογα με τον βαθμό επείγουσας εργασίας. Ορισμός ωραρίου Λήψης Μηνυμάτων: Μπορείτε να ορίζετε το χρονικό όριο που θα θέλετε να λαμβάνεται μηνύματα, πχ από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα τις καθημερινές). Μπορείτε να ορίσετε αυτόματα απαντητικό μήνυμα κατά την περίοδο Διακοπών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Λειτουργεί cloud. Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Εύκολη πλοήγηση και έλεγχος. Άμεση πρόσβαση ακόμα και εκτός δικτύου εταιρείας. Ενσωματώσει σε υπάρχουσες πλατφόρμες της Επιχείρησης. Ιστορικό συνομιλιών. Βελτίωση και οργάνωση των θεμάτων της Εταιρείας.

Φόρμα επικοινωνίας

2231 Sycamore, Green Bay, WI 54304
  • 2231 Sycamore, Green Bay, WI 54304
  • 1-800-123-4567
  • DotCreative@example.com